Flex-snegle

Mangler du en eller flere flex-snegle til din virksomhed?

I stedet for at tage chancen med et billigt produkt, er det værd at investere i en ordentlig flex-snegl, som vil være fast del af inventaret i mange år. Ved at købe en flex-snegl af kvalitet behøver du ikke tænke på pludselig fejl og ødelagte reservedele – produkterne vi sælger i vores virksomhed, er nemlig blandt de bedste i verden.

Fantastiske flex-snegle fra Chore-Time

Hvis det er de bedste flex-snegle i verden du leder efter, finder du dem uden tvivl hos os, via Chore-Time.

Amerikanske Chore-Time har siden 1952 været en af de ledende virksomheder når det gælder flex-snegle. Siden opstarten er virksomheden vokset enormt og er i dag en del af Berkshire Hathaway, der som bekendt er ejet af en af verdens rigeste mænd og dygtigste investorer, Warren Buffet. Netop Warren Buffet så mulighederne i Chore-Time og slog hurtigt til og overtog virksomheden med de imponerende produkter.

Her hos Moderne Kornbehandling er vi stolte af at kunne tilbyde Chore-Time flexsnegle til dit foder, træpiller, eller hvad du nu står og mangler flex-snegle til at håndtere. Ring til os i dag på 75 80 36 77, så tager vi sammen en snak om dine behov og ønsker.

Ved test af markedets møller foretaget af Videncenter for Svineproduktion i marts 2012, kom vi ud med rigtigt gode resultater både hvad angår formalingsgrad, kapacitet og energiforbrug.