V.V.M. Volumendoserer 6 L/9 L

Er du på jagt efter et nyt foderanlæg, da dit nuværende er godt slidt ned? Eller har du brug for professionel hjælp til at reparere dit nuværende anlæg?

I så fald kan vi hjælpe dig med begge problemer.

Her hos Moderne Kornbehandling har vi haft rigtig mange kunder gennem årene, med vidt forskellige behov og ønsker. Vi har derfor opbygget den nødvendige knowhow når det gælder foderanlæg og andet maskineri, som hjælper vores dyrevenner med at stille sulten.

Hvad end du står og mangler, går vi altid til opgaven med dine behov for øje. Til trods for at maskineri ofte bliver leveret i standardstørrelser, gør vi hvad vi kan for at tilpasse vores løsninger, så de passer perfekt til dig og din virksomhed.

Foderanlæg fra Europas største producent af foderanlæg i Italien

Når det gælder foderanlæg, har vi en del at vælge mellem.

Vi har nemlig allieret os med en af de helt store på området, så du både kan forvente kvalitet og et stort udvalg af forskellige foderanlæg.

I skrivende stund kan vi tilbyde foderanlæg helt op til 500 m, alt efter hvad du lige står og mangler. Derudover har vi også den nødvendige erfaring og ekspertise der skal til, for at kunne servicere alle slags foderanlæg, uanset mærke og årgang.